Makrolar ve Makrocular ve Corel

Makro yazılımına açık olan güzide pogramımız CorelDRAW ve bu makroları geliştirme yöntemiyle, Corel çalışanlarının dahi pek üstünde durmadığı taleplerimizi ürettiğimiz nice kolaylıklar mevcut ve günden güne de gelişiyor.

Peki, NEDEN?, sevgili Corel firması ve saygıdeğer yetkili/çalışanları, nicedir bir nevi pasif Corel işçiliği yapan gönüllü makrocuların ürettiği makroları güzel ücretlerle kendilerinden satın alıp bu yazılımı geliştirmeyi denemiyor ?

Globalleşen dünyada, bir çok sektör ve alanda profesyonel ve amatörlerin komün çabalarıyla güzide ortak çalışmalar yapılırken, (film yönetmenlerinin bile 3d çekeceği filminin alt yapılarını halkla paylaşıp, halktan olan 3d animasyon tasarımcılarından yararlandığı) dünyada...

Şurada  sürekli dile getirdiğimiz ve dünya çapında bir çok kullanıcının çeşitli forumlarda ve Coreldraw forumlarında dile getirilen bir çok oldukça basit, yapılması kolay beklenti ve aksaklık bir türlü giderilemiyor ya da oldukça yavaş ilerliyorken, neden Corel, kendi azimli ve yaratıcı kullanıcılarından yararlanmıyor ?  

http://corelturk.blogspot.com/p/corelturk-makrolar.html Şuraya bir göz atın ve macromonster a ve nicelerine..  Açıkçası Corel firması kendilerini böyle bir zenginlikten anlamsız bir şekilde uzak tutuyor.