CORELDRAW 2017 İNGİLİZCEYE DÖNMÜYOR!

Kolay gelsin arkadaşlar son çıkan CorelDraw 2017 versiyonu program her indirmemde her ne yaptıysam Türkçe kurulum yapıyor ben bunu İngilizce olmasını istiyorum ama başaramadım içinde yapanı bileni varsa yardımlarınıza ihtiyacım var şimdiden teşekürler.

Parents
No Data
Reply
  • Merhaba,

    CorelDRAW deneme sürümleri işletim sisteminizin diline göre sağlanıyor maalesef. Bu durumda deneme sürümünü Türkçe olarak alıyorsunuz. Fakat lisanslı bir CorelDRAW Graphics Suite satın aldığınız zaman hem İngilizce hem de Türkçe olarak kurulum dosyaları sağlanıyor.

    Konuyu bir soruyla biraz daha açayım... Neden İngilizce'ye dönmüyor?... 

    Çünkü deneme sürümü sadece Türkçe dil destekli kurulum dosyalarını içeriyor. Elinizde ML (multi language), EMEA (europe, middle eastren, asia) gibi ilaveleri olan bir kurulum dosyasına sahipseniz Türkçe ve İngilizce ile birlikte 14 adet farklı dilde yükleme yapabileceğiniz anlamına geliyor. Hatta aynı anda hem İniglizce hem Türkçe dilde yükleme yapıp sadece programı kapatıp açarak diller arasında geçiş yapabilirsiniz.

    Bu kurulum dosyalarını ayırt etmenin en kolay yolu dosya boyutları. Tek dilde hazırlanan deneme sürümü dosyası yaklaşık 500-600 MB civarında tutarken birden çok dil içeren dosya boyutu içeriğine göre 1-2 GB olabilir.

    Tüm bunlara ilave olarak ülkenizde bulunan bir yetkili satıcıdan CorelDRAW Graphics Suite satın aldığınızda tüm sorunlarınızla ilgili 7/24 ücretsiz destek alabilirsiniz.

    Ayrıca Türkçe içerikli CorelTÜRK Blog'tan da ücretsiz faydalanabilirsiniz.

Children
No Data